Ida Bergman «

Vila vila vila

Morning!
On my way to work - fett nice.
Haha har sån energi för jobbet just nu då träningen går lite halvt, jag är helt i fokus på mitt knä och det suger men samtidigt hellre bli bra o vila än att det aldrig blir bra och aldrig kunna köra fullt ut igen? Det tär på mitt psyke jävligt mycket då jag är lite träningsnarkoman men ser det positivt i att jag kan prestera bättre på jobbet och ge all energi jag har där.

Laddar upp för då jag känner mig pigg o kry igen. Typ. Haha! Kommer få min egna coach som hjälper mig med min kost och träning som jag tänkte börja med i oktober, lite i takt med nytt jobb och nya rutiner, och förhoppningsvis ett bättre knä! Känns asbra att jag får min egna coach! Jag är ju utbildad som ni vet och skulle enkelt kunna lägga upp min egna plan men tror ni man gör det? Nej. Jag behöver någon som har lite ögon på mig och som jag hela tiden att dokumentera till. Vet att jag har alla förutsättningar, klarar mig väldigt bra själv utan att gå på någon diet men vill se hur långt min kropp vill gå och vad jag kan uppnå. Bikini fitness i vår kanske? HAHAHA oh herre neeever!!!!!!!

Har njutit av mitt detoxte från fittea denna morgon, försöker få i mig det så ofta som möjligt. Min mage kaosar ju hela tiden, kanske dags att kolla upp det snart 😂 men känns ju som att det hjälper lite iafl. Ska bli bättre på att ta det varje dag, fittea är även en av mina nya samarbetspartners!

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas