Ida Bergman «

NYX

Igår så sprang jag iväg på min rast för att köpa lite nytt smink. Jag HATAR att köpa smink vanligtvis. Varför? För det är så fruktansvärt dyrt och ingen märker direkt då du köper nytt. Haha, jag som vanligtvis inte ens föredrar o sminka mig jobbar ju på ett ställe då jag måste se fräsch och bra ut varje dag. (Vad skönt det skulle vara att komma till vs i mjukisar, bulle i håret och osminkad haha)

Jag har tidigare nästan alltid använt mig av make up stores produkter men har nyligen fått upp ögonen för NYX. Jag köpte en contouring grej jag hörde talas om där för någon vecka sen och var sååå nöjd. Det är som en sticka, med mörkt på ena sidan och ljust på andra. Jag som inte gillar puder så mycket älskar den! Ni ser den på bilden.

Jag beslöt mig för att köpa nytt av det mesta, lika bra att maxa, så blev en ny foundation, concealer, rouge, läppenna och ett läppglans som inte är ett glans utan det får dina läppar matta(!!!!) jag älskar matta läppar men tål inte hur torra läppstift känns på läpparna. Detta är som en gåva från Gud haha.

Jag är så jäkla nöjd över produkterna, fick service i världsklass och allt till ett bra pris! Dom verkar gilla mig för får alltid med mig VIP rabatt! Haha. Måste verkligen rekommendera deras grejer, har vart helt fascinerad hela dagen och kommer snart gå dit igen för att typ köpa upp hela deras sortiment..

Tror faktiskt deras enda butik finns i gallerian annars måste man köpa online. Men sååå värt. Slänger make up stores produkter i papperskorgen nu tyvärr. Så fruktansvärt trött på alla deras förpackningar som går sönder hela tiden och slutar ner hela sminkväskan, INTE BRA. GO NYX!!!

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas