Ida Bergman «

My love

Hello! Lördag och jag är ledig. Haha alltså känns så jävla konstigt men vet inte ens om jag gillar det längre. Ledig på vardagarna - ingen press. Ledig på helgen - måste göra något.. Då man vanligtvis inte är ledig på helgen klart man känner så😳 eller? Får se hur det blir inget speciellt skulle jag tro. Fett taggad på att hitta på något men!

Jag är sååå känslig just nu. Vet inte varför . I helgen så kollade jag på ett klipp på en man som skulle gifta sig, man fick se deras ögonblick när han såg henne i brudklänning första gången. Det var så fint. Jag grät så mycket. Inte sådär litegrann, jag STORBÖLA 😂😭 mamma tyckte jag va jättekonstig? Så ba: "jag vet inte om jag grinar för det är så fint eller om jag aldrig kommer få uppleva något sånt" haha, orkar inte.

Idag har jag vart lite låg, rastlös, och är så på att göra saker hela tiden men det är inte så kul att göra saker själv 😂 kom och tänka på Charlie, som jag saknar såååå mycket, som faktiskt är den som drar ut mig på saker haha, våran onsdagkväll på spybar.. Jösses🙈 skrev till henne att jag saknar henne, fick tillbaka ett röstmeddelande från henne som var så fint, det gick rakt in i hjärtat verkligen. En minut av bara massa fina ord till mig, våran relation, hur hon saknar och älskar mig. JAG BÖRJA GRINA SÅ MYCKET!!! Haha, fyfan vad jag grät. Mamma ringde i samma veva och vart skitorolig, skrattade samtidigt som jag ba: jag saknar chaaarliiiie så mycket!!!!! Hahaha. Fram och tillbaka skickade vi röstmeddelanden som får mig att grina bara jag tänker på det haha.

En sån fin vän. Vi har känt varandra i flera år men så nära vi kom varandra när hon var hemma nu alltså, oslagbar tjej. Känns så jävla tråkigt att ha en av sina soulmates bokstavligen talat på andra sidan jordklotet! ❤️❤️ Avståndet kommer dock aldrig någonsin påverka vår relation!

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas