Ida Bergman «

FÖRE/EFTER

Nu när jag har lite dötid så har jag tid för att hjälpa lite nya personer med träningen och kosten! Vet själv att många behöver en spark i baken och kanske lite hjälp på traven, även jag ;) Jag tycker det absolut viktigaste är att hitta en balans men också att man behöver en bra insikt i vad man faktiskt stoppar i sig. Många tror ofta att de äter så himla bra fast de i själva verket inte gör det, och vissa behöver bara någon som säger till en, känna lite press och ha något mål att gå för. Att följa ett kostschema tycker jag får en att vakna lite, man lär känna efter vad sin kropp behöver och man kan få in bra rutiner.

Jag har hjälpt 13 personer nu. Alla med olika förutsättningar. Självklart har det gått bättre för vissa, men i slutändan handlar det om DIN vilja för det. Jag ger dig verktygen men i slutändan så handlar allt bara om dig själv! Hur mycket DU vill det och vad du är villig att uppoffra för det och hur mycket du är beredd att satsa.

Jag har fått så många fina sms av de jag hjälpt att jag blivit tårögd, att få känna att man hjälpt personer att komma på rätt bana i livet och att människan i fråga känner sig stolt, glad och motiverad är priceless. Att få vara delaktig i det och få så mycket uppskattning för det. Helt underbart!

Detta är en tjej som jag haft kontakt med i två månader, världens härligaste tjej. Vi har pratat nästan varje dag (om allt och inget hehe) och hon har vart 100% ärlig mot mig om allt och hon har verkligen gjort SÅ stora framsteg. Hon har verkligen fått jättebra resultat. Är mer än stolt över henne och GLAD över att ha lärt känna denna tjej, hon är helt underbar! Det är sånna som henne som får mig att älska det här. HON inspirerar MIG. Hon har tappat 6cm i midjan!

HUR DUKTIG ÄR HON INTE? Min stjärna! <3

Hur som, det jag vill komma fram till är att ni kan maila mig på ida.bergman@live.com så jag berättar mer då jag tar in några nya personer nu. Jag kör en månads coachning program för tillfället eller bara kostscheman för det som vill ha :)

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas