Ida Bergman «

Breaking the news

Good morning! Har en bra feeling i kroppen idag, känner mig taggad. Trots vädret! Jag har en saftig träningsvärk i ryggen och magen, känns asbra. Hatar att köra mage men ska sluta slarva med det, nu jävlar ska absen tillbaka ;) körde lite mage varje dag förut = Wooow.. Hahha!

Alright så jag ska träna idag och även plugga. Ni kanske undrar vad jag pluggar? Ja ni det är anatomi just nu, PÅ NYTT. Jag lärde mig massor i somras men nu är deg repitition på det (samt massa nya muskler) plus att jag ska lära mig alla musklers fästen och ursprung just nu. Eller massa annat, men fokuserar på det för det är så jävla svårt.

Varför ska jag plugga igen då? NEJ men det är nämligen så att jag kommer börja jobba som personlig tränare nu framöver! Alltså det känns så sjukt. Börjar i oktober for real men förhoppningsvis smygstartar jag lite nästa vecka. Jag är såååå taggad! Har fått jobb på ett företag som verkar så jävla grymt och som verkligen tror på mig! De erbjöd mig gratis utbildning på nytt dessutom! Jag var ärlig med att jag inte tyckte min förra utbildning var tillräcklig. Att jag vill lära mig så mycket jag kan så därför pluggar jag nu igen! Vem tackar nej till en utbildning ens? Känns jobbigt nu men så jävla värt ändå, vill kunna ALLT! Och det känns så bra att hamna i ett gäng där även dom vill att jag ska kunna så mycket som möjligt och utvecklas!

Så ja ni kommer hitta på mig Södermalm framöver, jag är sjukt nervös då detta är mitt första jobb som pt men är även så taggad. Att få hålla på med att hjälpa andra människor som JOBB. Wow, jag tror det kommer passa mig perfekt och för att inte tala om vilken motivation det kommer ge mig.

Återkommer självklart med mer info framöver, har jag några i Sthlm som vill träna med mig så kommer ni såklart kunna det! 😍

Glöm inte att ni även har 25% på HER Whey proteinpulver idag! Vanilla Toffee finns i min gröt varje morgon ;)

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas