Ida Bergman «

Bootybuilding

Hola! Sitter och lyssnar på drake - right hand påväg till jobbet. Haha blir helt till mig av den, man blir sådär roligt lagom dansig av den😏

Var ute på en pw imorse, den vanliga rundan! Kändes bra efter gårdagens rumppass. Snacka om att man fick tryck i röva 😂 kändes riktigt bra idag! Men inga squats eller så, bara koncentrerade övningar för rumpan som inte belastar mitt knä för mycket. Funkar bra!

Efter min pw blev det lite rullning på min foamroller, gör det varje dag nu och det gör mindre och mindre ont haha. Bra för mina muskler och mitt stackars knä. Känner sån jävla skillnad på det benet jag skadat och det jag inte skadat. När jag rulla första gången höll jag på att spy, fick kväljningar flera gånger och höll på att grina tusen gånger. Men att det gör sådär fruktansvärt ont visar bara på hur mycket jag faktiskt behöver det 😂 Ligger liksom bara och stönar på den där orangea, avlånga grejen haha! Men det har verkligen gjort gott för mig.

Jobb till 21 nu! Min sista vecka for real på jobbet, hur konstigt. Kommer jobba någon enstaka helg ibland sen. Men känns knäppt. Är för första gången nervös inför ett nytt jobb!

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas