Ida Bergman «

I do this thing called "whatever the fuck I want"

Tycker det är så himla intressant hur vissa människor kan bete sig!! Majoriteten i min omgivning är guld men vissa stållar asså!! Har tänkt på detta mycket på sistonde, jag är stolt över mig själv att jag faktiskt inte tar andras skit längre, har gjort det alldeles för mycket och har varit för snäll, börjar äntligen lära mig att det funkar inte att vara med människor som ger en sån negativ energi!

Trött på att folk ändrar sig från dag till dag, ena dagen finns dom där sen är man som luft för dom. Flera stycken! Vad är det för stil.... Antingen så är man väl för fan där genom vått och torrt eller så är man inte det. Sen typ blir man övertygad om att folk faktiskt förändras, men icke... Fett jävla tråkigt!! Same fucking shit asså haha. Men som mitt nyårslöfte faktiskt var, så ska jag göra det JAG mår bra av och vara med människor jag mår bra av. Sånna som vill dra upp mig istället för att dra ned mig. Dom som kan glädjas för min skull. Dom som jag själv får visa min glädje till. Men in the end of the day får man oftast reda på vilka som är äkta, vilka som faktiskt vill en väl, oavsett hur mycket som snackas annars!!

Nej nu jävlar, lämnar allt som får mig att må dåligt. Jobb, personer, tankar.. Vill bara fokusera på att må bra för det är det absolut viktigaste!! :D Natta, Amanda, Marre, Alice och Jessica alltså ni... Finner inga ord ❤️ Tack för allt ni gör för mig!


Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas