Ida Bergman «

Kvällsmys

Godkväll! Jobbat hela långa dagen, var sååå segt idag. Trött som en snus!!! Finns inte så mycket att säga. På kvällen så träffade jag Alice och Jessica. Ali och Kassim var också där, såååå himla mysiga människor alltså gud vad jag tycker om dom allihopa!!!

Alice klippte mig, vart superfint!!! Sååå duktig är hon. Mitt hår blir verkligen bara bättre och bättre sen jag började sköta om det bra för typ ett år sen. Nu tvättar jag det så sällan jag kan, (fräscht HAHA men håret blir knappt smutsigt längre) klipper var tredje månad, använder så lite plattång/hårfön som möjligt och massa bra produkter. Har gjort susen! Vill fortfarande ha mycket längre men det tar ju tid. Ni skulle se mitt hår för typ 1,5 år sen då jag tog ut mina extensions och bestämde mig för att sköta om mitt eget. Ska fan visa bild sen sjukt!!!!

Ska snart sova, blev inget gym idag men imorgon börjar jag jobba klockan 14 så då ska det bli ett svettigt pass på gymmet inann. Längtar fan!! Har kommit in i en riktigt bra gymperiod nu och jag känner mig jävligt stolt för det trots allt jobb!!

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas