Ida Bergman «

My biggest fear is being right here next year

Kan knappt vänta till att få uppleva detta igen. Miami. ÅÅÅ dör då jag tänker på det! Samtidigt som jag blir helt nervös. Usch va läskigt. För er som undrar så kommer jag bo hos en av dom jag träffa där förra året. Stephanie. Lärde ju känna hela familjen där. Chris, Stephanie och Abbi som jag kom närmast och spenderade jättemycket tid med. Underbara människor! Då bodde dom lite utanför Miami och jag bodde hos dom i över en vecka innan jag bestämde mig för att checka in på hotell. Not this time!! Haha. Nu bor Steph med sin son i Miami beach och Abbi & Chris på samma gata lite längre ner. Ska bli så kul att få se dom alla igen :) Living the miami life haha!! Som förövrigt är helt insane. En annan vän därifrån la upp bild på någon klubb där inte mindre än kanye west, lil wayne, birdman, rich gang, jay z m.m. på ett o samma ställe under en o samma kväll?! Alltså dra mig baklänges, snacka om dröm för mig haha med alla dom!!!!

Ska bli så jävla kul att få gå ut på alla feta klubbar, chilla på den fina stranden, umgås med alla roliga människor, gå på poolpartyn, äta grymma middagar och för att inte glömma den GUDOMLIGA shoppingen. Vad mer kan man begära liksom?!

Sen att jag åker själv är det ju många som undrar hur jag ens vågar. Ja det ä jävligt vågat alltså not gonna lie jag är jävligt rädd och även om det ska bli kul ska det typ bli läskigt att träffa dessa personer igen. Släpper verkligen all min trygghet och har inte ens någon att prata svenska med där. För att sedan ta mig vidare till frankrike där jag kommer spendera min sommar (som de ser ut nu). Klart som fan det är läskigt. Rätt utav bara helvete. Men själva grejen är den att - Jag har mått så sjukt dåligt och vart så trött på mitt liv, jag har aldrig kännt att jag hört hemma i Sverige, så istället för att klaga så himla mycket har jag bestämt mig för att bara göra något åt det. ALLA gånger så väljer jag att riskera mitt trygga jobb här hemma (är väl mest det) för att göra det jag vill och kanske bo kvar utomlands sen. Alllaaaaaa gånger. Istället för att sitta kvar på mitt jobb med mitt önsketänkande om att någon gång komma bort, att någon gång göra det där som jag alltid velat. Fuck it! Gör det bara. Sen var det ju tråkigt att jag inte har någon nära vän som ville göra detta med mig, men ska det hindra mig? Nej.. Det handlar ju om vad jag vill. Alla gånger. För at the end of the day så är det JAG som ska vara lycklig. Det är jag som ska känna att jag gjorde det jag alltid velat. Och om det går åt helvete? Ja fuck it, då får det väl fan gå ut helvete. Då kommer jag väl tillbaka till Sverige som arbetslös. Men då har jag iallafall provat. Men jag skulle ALDRIG kunna leva med tanken av att jag inte tog chansen då jag väl var ung och gjorde det jag hela livet drömt om. Skulle aldrig kunna leva med "Undra hur det skulle gå om jag bara vågade" För i helvete. Vad är det värsta som kan hända? Kör bara!

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas