Ida Bergman «

Life is either daring adventures or nothing at all

Vet ni vad jag gjorde imorse? Jag tog steg ett mot mitt kommande spännande år. Jag bokade min första biljett, guess where?
Jaaaa, hörrni. Jag åker tillbaka till Miami bitches!

Det var faktiskt inte min plan från början alls. Men det känns så jävla rätt. Ni som följt mig sedan jag börja blogga vet min stora kärlek till Miami och hur besluten jag var om att få åka tillbaka dit efter min tripp dit förra året. Ne men ser man på, nu ska jag det! SÅ. JÄVLA. NICE! Och vet ni vad det bästa är? Jag har bokat en enkelbiljett. En one-way-ticket! Ska bli underbart att få åka tillbaka till världens bästa ställe där jag inte ens känner mig klar än. Jag hoppas jag känner mig mycket mer klar med denna plats när jag åker därifrån denna gång. Eller så gör jag inte det haha! Men jag kommer förmodligen hinna mer mycket mer saker denna gång och jag tror denna resa kommer bli tusen gånger bättre än min förra. Jag kommer iallafall stanna en månad där. Jag lämnar Sverige den 16e mars. Det är 63 dagar kvar. Känns som en evighet och jag vill bara att tiden ska gå fort som fan! Blir helt rädd då jag tänker på det för det känns så jävla läskigt men jag skulle inte kunna vara mer exalterad heller, för guud, jag känner mig så hemma på denna plats och att få återvända till samma ställe när man nu ändå har lite koll på läget där nere känns grymt.

Blir minst en månad där, sen tar jag mig vidare och som det ser ut just nu så kommer jag spendera hela min sommar på franska rivieran :) :) :) :) :) Känns inte helt fel det heller kan jag lova!!! Jobba där under sommaren. Jag berättar mer sen, en sak i taget haha! Men det som känns så jävla bäst är att jag har verkligen ingenting att återvända till här, jag menar, jag har inget jobb eller något som väntar när jag kommer hem. Jag kan vara borta hur jävla fucking länge jag vill, jag kan vara borta tills jag spyr på sol och fina stränder och goda drinkar. DET känns underbart. Men jag har en känsla av att jag kommer vara borta ett bra tag ;) Och jag kommer låta alla dörrar stå öppna, ska bara låta alla möjligheter och chanser forsa in på mig nu ingenting ska fan få hindra mig denna gång.

 Jag hoppas ni kommer följa mig under min resa, för DETTA måste verkligen dokumenteras så gott det går i bloggen!!!
Nu jävlar blir det "I'm in Miami bitch" med LMFAO i bilen på högsta volym till jobbet varje dag tills det är dags!!!

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas