Ida Bergman «

Boys will always be boys

Killar killar killar. Alltså fyfan. Ibland undrar jag hur många som saknar hjärna allvarligt? Kände bara jag var tvungen att skriva av mig en aning då jag tänkt väldigt mycket på detta ämne på sistonde. På alla sätt o vis!

Nyligen var det en kille som tog kontakt med mig, skitsnygg verkligen alltså, haha. Visste vem det var sen innan. Fattar inte varför han skrev till mig egentligen. För jag vet att han har tjej? Alltså visst kan man prata med andra. Men jag förstår inte vitset med att snacka med andra tjejer, speciellt tjejer man inte ens träffat eller känner irl. Det som gör mig ännu mer fundersam är att killen är tillsammans med typ världens vackraste tjej. Blir typ ledsen. Haha, jag sa att jag fattar inte varför han håller på och håll hårt i bruden du har fan hon verkar ju vara guld. ASSÅ DENNA TJEJ ÄR PANGBRUD. Haha visst är inte utseende allt men vafan! Känns som detta fenomen är så typiskt verkligen "snygga" killar? Är dom aldrig nöjda eller? Finns så jävla många självgoda människor och HADE jag vart han så hade jag fan hållt hårt i bruden fan. Kan ju inte säga för mycket heller då man aldrig vet hur någons förhållande är ändå. Men det får en ändå att tänka. Jag skulle absolut inte tycka det var okej att min kille satt och bad om andra tjejers nummer och fråga om man ska ta ett glas vin och ha som ursäkt att man är spontan.

Blir så trött, visst är det väl lite smickrande men jag blir ännu mer ledsen för det får mig bara tro att ännu fler killar är så. Vet att många killar är så för detta är inte första gången det händer och det skulle ALDRIG falla mig in att ens träffa någon, eller sitta och flörta järnet med någon som har tjej. Jag skulle aldrig göra så med en annan kille heller för den delen om jag hade förhållande. Vad fan är vitsen? Är man så jävla uttråkad eller? Gör slut med din jävla flickvän då. HATAR verkligen otrohet och folk som går bakom ryggen på andra. För jag tycker verkligen att har man någonting att dölja så är det redan då fel.

Därför vill jag verkligen ta paus i allt för ett tag, känns som jag bara ser sämre och sämre sidor av killar hela tiden och jag bara backar mer och mer. Trött på dåliga förhållanden och killar som beter sig som skit. Haft mer en ett flertal vänner på sistonde också som blivit dåligt behandlade av sina killar. Det händer hela jävla tiden och jag är så jävla trött på hur folk kan bete sig, hela tiden ge olika signaler och inte ens veta vad dom vill. Kan folk bara ta reda på vad dom själva vill innan dom börjar leka med andra?! Hur fan kan det vara så jävla svårt. Hur kan man ha hjärta att göra sånna saker och i tankarna hela tiden veta att man kan såra någon så grovt, men ändå göra det? FY HELVETE!! Blir så lack. Tappar hoppet om kärlek allvarligt och det är så jävla tråkigt. För jag har alltid trott på riktig äkta jävla kärlek men just nu känns det jävligt obefintligt. Hoppas att jag en vacker dag motbevisas och att någon människa kliver in i mitt liv och får mig att tro på min never ending love story igen.

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas