Ida Bergman «

5 weeks to go

5 veckor sen är jag i mitt paradis igen :) Ska bli såå skönt! Har dock ändrat min plan lite. Från att åka direkt från USA till Frankrike så kommer jag nu istället att åka till Sverige emellan. Mest pågrund av packningen, kommer ha heeelt olika saker med mig och det är svårt att begränsa sig då man inte får ha med sig mycket alls. 

Dock så får jag nästan lite ångest nu då jag tänker på att jag ska dra, ska jag verkligen göra detta? Galen i hela hjärnan fan! Och självklart så börjar allting hemma kännas "så bra" helt plötsligt. Så jävla typiskt. Ska alltid vara så!!!! Antagligen omedvetet, för att ens psyke slappnar av mer skulle jag tro, inte den ständiga ångesten med att jag inte gör det jag vill göra med mitt liv I guess.

Känns jobbigt som fan att lämna framförallt min mamma och mina närmsta vänner. Mamma påminner mig då och då och frågar hur fan hon ska klara mig utan mig. Hur fan ska jag klara mig utan henne? Vi båda försöker inte tänka på det just nu förrän det är dags. Orkar inte oroa mig nu haha. Men jag hoppas verkligen mina vänner hälsar på massor och jag kommer ju såklart komma hem med jämna mellanrum, får se hur länge jag pallar trycket där borta :D Only time will tell! MAYBE FOREVER?! hahaha så jävla larvig:/

Men samtidigt så känns det GRYMT bra att jag kommer åka bort och att jag verkligen har en plan. Jag kommer inte bara åka iväg o lalla som många tror. Blir hard work work! Ser fram emot det som fan att bara jobba jobba jobba, och tjäna bra pengar! Sen att det kommer bli långa jävla dagar, massa jävla jobb kommer jag få ta. Men att samtidgt få glida runt i paradiset på samma gång kommer nog underlätta ;) Det kommer va såååå värt sen!!

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas