Ida Bergman «

Saker ni kanske inte visste om mig!

Jag är ju en lite speciell människa! Av ren uttråkan tänkte jag skriva några saker om mig som kanske inte alla visste om! Här är lite grejer som jag bara kom och tänka på bara sådär! Hoppas ni tycker det är lite kul att veta iallafall!

- Jag har tvångstankar. Jag kan absolut inte sova om min garderob är lite öppen, en byrålåda är öppen och slänger någon en cigg på marken så måste jag trampa på den.

- Jag känner stort obehag av clowner. (Filmen IT satte sina spår grovt vid unga år haha)

- När jag var 13-14 var jag typ världens galnaste, hade alltid respekt för mina föräldrar men festade verkligen sönder varje helg.

- Jag har linser. Klarar mig inte utan dom!

- Jag pratar väldigt mycket swenglish sen lång tid tillbaka. (INTE SÅ GROVT SOM PH TJEJEN!!) haha.- Jag har en knöl som kommer och går på min handled, den kan bli typ 2 cm hög ibland i några månader sen försvinna helt. När jag var mindre trodde jag alltid jag hade cancer men det är tydligen någon typ av fettknöl (???) Som kommer pågrund av överansträngning. Därför har jag jättesvårt för armhävningar osv för det gör så jävla ont!

- Jag har grov beslutsångest. Jag vill helst att någon ska bestämma åt mig, annars kan jag stå i typ 15 min för att bestämma mig vad jag ska ha för pizza typ. Sen då jag väl bestämt mig och beställt så ändrar jag mig alltid ännu en gång och ber dom ändra, SKITJOBBIG är jag!!

- Jag är faster. Glömmer typ bort det själv låter ju så himla gammalt :D
- Jag är brutalt kräsen då det kommer till killar, nästan inget faller mig i smaken! Dock då jag hittar något som jag TROR verkligen är något för mig blir jag typ kär utan att ens ha umgåtts med personen. HAHA najs läskig.

- Det värsta jag vet är när folk smaskar, slickar sig om fingrarna så ett sånt där äckligt ljud kommer(HAHA) och pratar med mat i mun. Jag önskar att jag var lite bättre på att acceptera hur folk äter, men stör mig jättelätt på det. Kan sitta och typ brinna över att en främmande person bredvid slickar sönder sin glass sådär vidrigt och jag får se personens äckliga tunga. HAHHAHAHA fyfan normal. Min pappa smaskar jättemycket och det är skitirriterande. Kan typ sitta och skrika på honom under en middag bara för jag blir så lack.... Är jag normal?

- Jag älskar att köra fort, allt som går fort och alla karuseller osv! Motorcykel i riktigt höga hastigheter är det bästa jag gjort!

- Jag är väldigt emot droger och alltid stått emot och tagit avstånd från människor som håller på med sånt, då jag haft stora missbruk i min familj som lärt mig ett och annat.

- Vart jag än går så tror alla att jag kommer från Ryssland. (Har till och med hört ett antal gånger att jag inte låter svensk pågrund av min dialekt! Hahaha jag pratar på ett särskilt sätt I guess)

- När jag skrattar väldigt mycket så hör man inte mycket ljud från mig. Låter mer som en strypt gås som yppar efter luft!! Jag vill också ha ett riktigt HAHAHA - garv. Haha.

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas