Ida Bergman «

IDIOT.

Goddag allesammans :) Jag lovade ett bättre humör och idag har jag det (än så länge) men jag kan lova er att gårdagen alltså ni anar inte vem som hörde av sig till mig mot småtimmarna. Hon som jag bodde hos i Miami, som slängde ut mig. Alltså vet ni hur chockat jag blev? Vi har inte bytt ett ord med varandra efter incidenten som var i februari. Självklart svarade jag för jag var nyfiken och se vad hon hade att säga och hon undrar om jag fortfarande vill flytta till USA, att hon var i stockholm just nu osv.. Höll masken till en början och jag blev så chockad för hon sa inte ett skit om det som faktiskt hänt. Vanligtvis är väl inte jag bruden som nöter på saker, jag har lätt att förlåta folk och jag brukar inte visa min ilska till personen det handlar om, jag bråkar nästan aldrig med folk. Men denna gång alltså det var för mycket för att bara ignorera haha! Så jag lackade sönder på denna dam. Det var som att bråka med en 12 åring? Istället för att faktiskt ta till sig det jag sa henne så fick jag bara svar som "Du är en lögnare, en utnyttjare" "Du köpte inte ens med dig en present till mig från Sverige" ALLTSÅ WTF?! Och då kan man slänga ut en hjälplös liten tjej mitt i stan som är helt ensam???? Jag skiter i att jag skriver detta här och jag tål inte människor som förnekar sanningen och hittar på sitt egna. Tydligen hade jag kommit och bett om att få bo hos henne enligt henne själv, då hon erbjöd sig att låta mig stanna hos henne då jag endast bad om några råd för min resa.... Jag svek henne tydligen och jag köpte inga presenter. AA joooo men då är det ok att bete sig så som du gör kvinna!!

Jag har alltid tyckt att jag har förståelse för nästan alla människor men VISSA verkar ju ärligt talat sakna hjärna? Att hon sedan är typ 30 år äldre än mig gör ju saken bara ännu värre. Hon borde fan veta bättre.  Jag frågade henne, vad fan skulle du göra om någon gjorde så mot din egna dotter liksom? Jag klarade mig väldigt bra själv men tänk om jag inte gjort det? Hon kände inget jävla ansvar alls? Att från ena dagen till den andra slänga ut sin gäst och sen inte säga ett ord på 8 månader. Hon bara räknade med att jag skulle ha någonstans att vara. Jag tvingades ta risker och jag hade tur att jag hamnade väldigt bra och inte hamnade i fel händer. Fattar hon inte vad som kunnat hänt eller? Och hon tycker fortfarande hon gjorde helt rätt. För jag "svek" henne. Idiot alltså. Jag såg upp till henne i  början men jag hoppas innerligt att jag aldrig blir sådär egoistisk och tror så mycket själv på mina egna lögner.

MEN, vet ni, det jag ville säga er, JAG ÄR GLAD att jag fick ut mina aggresioner på denna människa och jag hoppas hon fick sig en tankeställare, även om det inte verkade så sorgligt nog! Jag skulle hamna i "big trouble" tydligen. Wellllll, let's see about that!

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas