Ida Bergman «

Living on the edge

Oj. Denna kvällen blev helt annorlunda än som tänkt. Positivt. Har denna kväll tagit ett stort steg i mitt liv. Ett stort jävla kliv! Haft ont i magen så jävla länge på grund av detta, men nu känns det äntligen som en stor sten har fallit från mitt bröst! Jag har valt att ta det osäkra framför det säkra och det känns så jävla rätt. Man måste våga ellerhur? Jag skulle inte kunna vara mer exalterad just nu och herregud vilket adrenalin som pumpar! Jag har sagt upp mig... Alltså ni kan inte fatta hur svårt det vart med tanke på att jag ändå trivs så bra och haft stora möjligheter på mitt jobb men jag väljer ändå att följa mina drömmar nu. Det känns så jävla värt!!! Kommer ångra mig resten av livet om jag inte skulle göra det, oavsett hur det går. Jag tycker verkligen man ska leva sitt liv till fullo och man ska våga ta lite risker. Det är då man lyckas! Det är dom som vågar som gör det! Som talessättet, när man går utanför sin comfortzone det är då magiska saker händer.

Men. Jag är rädd som fan, självklart. Sjukt rädd. Men ändå så jävla taggad, ska jag äntligen få göra det jag drömt om så länge?! Den här känslan alltså, oslagbart.. Att det sedan nu är inom räckhåll och det snart kommer vara min verklighet känns helt otroligt.

Jag kommer dela med mig av mera framöver av mina planer, ni kommer inte få vänta för länge lovar ;) Hoppas jag gett någon där ute lite inspiration till sina val i livet, livet är kort :) Kommer inte kunna sova inatt!!!!!!

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas