Ida Bergman «

Möhippan!

Hej allihopa!
Ledsen för min extremt dåliga uppdatering. Jag åkte upp till Norrland efter jobbet i fredags med flyget och mötte upp en tjej som heter Sandra som jag planerat möhippan med. Sov över hos henne och på lördagen började vi + några andra vänner till min syster från övik med att kidnappa min syster på Lidl när hon och hennes kille var och handlade. Vi klädde ut henne ful som fan, som Pippi Långstrump, hon hade till och med tvättborstar under skorna!! Hahah. Hon fick uppdrag på stan som mest handlade om att få skämma ut sig. Var riktigt roligt och vi tog oss sedan vidare till ett ställe där vi skulle ha femkamp som inkluderade laserdome x 2, sumobrottning, skjuta med pistol och airhockey(?). Var skit kul, jag fick bäst poäng av alla på skjutningen! Vart fan riktigt imponerad av mig själv för har aldrig gjort något sånt förut!

Direkt därifrån åkte vi till ett ställe längre bort där vi skulle bada badtunna, äta mat och bada bastu. Var skitmysigt. Massa tjejsnack, alkohol och fint väder också!!

Efter det var det bara att duscha och fixa sig på en gång, för bara ca en timme senare blev vi upphämtade av en fet jävla limmo(!) som körde oss till stan där vi gick på rockfestival. Både jag och syrran fick stå på scen och dansa hahahahha fyfan alltså. Tur att jag bara va där en halv låt typ! Thank goood :)

Var en lång dag men vart riktigt lyckat!! Sov hos min syrra och hennes kilel och åkte hem med flyget dagen efter igen!

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas